Kinderwens

Je hebt een kinderwens en wilt zwanger worden. Dit betekent stoppen met de anticonceptie en starten met foliumzuur.
Zwanger worden gaat meestal vanzelf. Binnen één jaar is 80% van alle vrouwen die zwanger willen worden zwanger. Toch kan het handig zijn te weten hoe het zit met het stoppen van de anticonceptie, vruchtbaarheid en wanneer je de grootste kans hebt om zwanger te worden.
Onderstaande informatie met betrekking tot je kinderwens, helpt je om zo gezond mogelijk aan de zwangerschap te beginnen.
Hoe gezonder je nu leeft, hoe groter de kans op een zwangerschap en een gezonde baby!
Het is helaas niet mogelijk alle informatie specifiek op jouw situatie weer te geven op onze website. We gaan graag met je in gesprek om te kijken op welke vlakken er nog aanpassingen nodig zijn. Daarom nodigen we je van harte uit om een afspraak te maken op ons kinderwensspreekuur.
Hiervoor kun je bellen met onze assistente op 040-2511417.

Meld je je liever digitaal aan, klik dan hier. We nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op.

Kinderwens Spreekuur

Het kinderwensspreekuur heeft als doel je zo gezond mogelijk aan een zwangerschap te laten beginnen. De tijd vlak vóór je zwanger raakt en de eerste maanden van de zwangerschap blijken meer invloed te hebben op de ontwikkeling van het kindje dan lange tijd is gedacht.
Lees meer….

Meer info

Leefstijl tips

Een gezonde leefstijl is natuurlijk voor iedereen goed. Als je een kinderwens hebt verhoogt het de kans om zwanger te worden en verlaagt het in veel gevallen de kans op een miskraam. De gegeven adviezen zijn bedoeld om je zo optimaal en gezond mogelijk aan een zwangerschap te laten beginnen.
Lees meer….

Meer info

Handige links

Wil je meer informatie met betrekking tot je kinderwens?
Onderstaande informatie kan je mogelijk verder helpen.
Lees meer….

Meer info