Verloskundige Lara

Als moeder van drie kanjers van jongens, een één- en tweeling, ben ik op allerlei vlakken als vroedvrouw ervaringsdeskundig geworden. Het moederschap heeft me een vroedvrouw gemaakt. Hoe kwetsbaar je bent als moeder, hoe ongerust je kunt zijn en hoe alle clichés waar zijn. Dat besef, daar was echt moederlijke ervaring voor nodig.

Mijn vak trakteert me op vele speciale momenten, groot en klein. In al die jaren blijf ik me verwonderen over de oerkracht van een vrouw en over de warmte en geborgenheid waarmee ouders hun baby zo onvoorwaardelijk en liefdevol verwelkomen.

Elke dag voel ik dankbaarheid. Voor mij is dat de rode draad door het prachtige beroep dat ik inmiddels al ruim 25 jaar mag beleven. In mijn rol als verloskundige wil ik er echt voor ouders zijn. Wanneer ik hen gerust kan stellen door het inzetten van mijn kennis en kunde, geeft me dat veel voldoening.

Dit ben ik, Lara. Ervaren verloskundige, moeder en chocolate-lover. Een praktische doener met een zachte kant. Zorgzaam, eerlijk en attent. Als verloskundige blijf ik nieuwsgierig en hoop ik nog heel veel mooie zwangerschappen en bevallingen te mogen begeleiden. Dat is mijn wens.

Wees welkom klein wonder.