Verloskundige Puck

Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door alles rondom zwangerschap en bevalling. Ieder programma hierover werd gekeken en ieder boekje of tijdschrift gelezen. Toen ik op 9-jarige leeftijd nog een zusje kreeg wist ik het eigenlijk al: ik wil verloskundige worden! Van die droom ben ik nooit afgeweken en nu mag ik jullie bijstaan in de meest bijzondere periode van jullie leven.

Het allermooiste voorrecht als verloskundige vind ik dat je bij de eerste, levens veranderende en liefdevolle ontmoeting tussen ouders en kind aanwezig mag zijn. Het elkaar ontdekken en leren kennen is zo bijzonder, iedere keer weer!

Ik ben een echt mensenmens met veel geduld en luister graag naar de wensen van de zwangere en haar (beval)partner. Zodat ik ieder op hun eigen manier een fijne ervaring kan geven, want ieder mens is verschillend! Na een bevalling of een dag vol ontmoetingen met zwangeren, rijd ik met een grote glimlach weer naar huis.

Als verloskundige heb ik veel plezier in de afwisseling van het vak. Geen dag is hetzelfde. De ene dag heb ik geen tijd om te eten en de andere dag kan ik lekker theedrinken en uitgebreid bijpraten tijdens een kraamvisite. De band die je met cliƫnten opbouwt blijft erg speciaal. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten en voor een fijne begeleiding van de zwangerschap, bevalling en het kraambed te zorgen.

Wees welkom klein mens.